
飲
和
食
德
“ Good food is very often, even most often, simple food. “
MENU
Menu Lunch | Voor- en hoofdgerecht van de Dag | €35
Menu Carte Blanche | Driegangen Sharing Menu | €59
Menu Carte Blanche | Viergangen Sharing Menu | €67
À la Carte is steeds mogelijk
Ruime selectie klassieke wijnen, natuurwijnen, cocktails, saké & craft beer.
Onze chef werkt graag met vis, vlees, schaal- en schelpdieren. We hebben beperkte vegetarische opties. Door de aard van onze keuken is vegan niet mogelijk. Knoflook, gember, ajuin, gluten, soja- en oestersaus zijn eigen aan onze keuken en kunnen vaak niet weg gelaten worden. Gelieve hier rekening mee te houden bij uw reservatie.

BUSINESS & EVENTS
Cuichine verzorgt graag uw bedrijfslunch/diner, verjaardagsdiner of familiefeest.
Wilt u iets organiseren? Wij denken graag mee!
TERRAS
Vanaf einde mei tot einde september openen we ons terras aan de Draakplaats. Indien u tijdig reserveert en het weer het toelaat, garanderen we u een tafeltje op het terras. Bij wisselvallig weer voorzien we vanzelfsprekend een tafel binnen.
Our outside dining area will be open from end of May til the end of September. Every reservation during this period will be guaranteed a table outside (& inside) subject to the weather of that day.
OPENINGSTIJDEN
LUNCH
Dinsdag en vrijdag Aankomsttijd van 12u tot 13u
Restaurant sluit om 15u30
DINER
Dinsdag t/m zaterdag Aankomsttijd van 18u30 tot 20u30
Restaurant sluit om 23u30
GESLOTEN
Zondag & maandag
VAKANTIE 2025
15 april t/m 22 april
5 aug t/m 19 aug
24, 25, 31 dec
WHO ARE WE?
Chuck Tang
Chef
Chef Chuck heeft zijn roots in Yuen Long, Hong Kong. Opgroeien doet hij in Gent. In het Chinese restaurant van zijn vader leerde hij reeds op jonge leeftijd de knepen van de wok en op Hotelschool Tweebruggen maakt hij kennis met de klassieke Franse keuken. Chuck staat mee aan de basis van Cuichine in 2011. Koken doet hij los van de moderne trends, robuust, altijd genereus en met veel respect voor klassiekers... maar toch vooral vanuit het buikgevoel.
Szelim Man
Gastheer
Szelim’s roots liggen in Ta Kwu Ling, Hong Kong. Opgroeien doet hij in Mechelen. Tijdens weekends en schoolvakanties stond hij reeds mee in de zaal in het Chinese restaurant van zijn vader en draagt gastvrijheid hoog in het vaandel. Ontdekt tijdens de studentenjaren zijn passie voor een (h)eerlijk glas wijn en ontwikkelt een voorliefde voor wijnen in hun natuurlijke terroir. Samen met jeugdvriend Chuck opent hij in 2011 Cuichine. Hun eigentijdse versie van een Chinees restaurant.
IN DE PERS
" Aziatische gastrobistro "
Trends Magazine, november 2018
" Cantonese recipes well prepared and without fussy frills. The chefs use local produce and are in tune with the zeitgeist. The à la carte menu is well priced and their lunchmenu is unbeatable.
Recommended by Michelin Guide since 2011
" Vier Bordjes "
Maximum score by De Standaard Magazine
November 2011
" … een publiekslieveling. Antwerpenaars houden van de vlotte ambiance en de goed uitgevoerde Chinese gerechten met kwalitatief hoogstaande producten. "
De Tijd (Sabato), september 2018
" GM 13,5 / 20 "
Recommended by Gault & Millau Guide since 2011
“ Uitheemse Chef van het Jaar “
Weekend Knack Food Awards 2013